středa 13. ledna 2016

Mají rády čerto-víno a ví co to je :)

<3

Jsou přátelé a je jich snad třicet a pokud ne, tak brzo bude. Obdivuji jejich přátelství a semknutost. Drží spolu a jejich výlety vypadají jako organizované zájezdy :))Dokáží se spolu scházet, všichni! (a ne jednou do roka, obdiv), jen páni a nebo jen tak si výjde dámské komando (a to doslova!!! krásné to ženy;)). Postupně se z párů stávají jeden a slibují si vše v dobrém i zlém a slaví významné dny všichni spolu. Svatby, vánoční pečení, nové domy, byty, Nový Rok, vše nové i staré rutiny. Vědí jak jeden druhého potěšit a čím mu udělat radost. Hlavně v dnešní uspěchané době :)) (fráze na patent? ;) ). Byla jsem moc potěšena a taky naložena velkou odpovědností. Udělat osobní, vzpomínkové, manželské, ... , a piknikové deky, do kterých by se, pokud možno, zamilovali. Jedno zadání, dva páry = dvě deky. Nevím, jestli i u vás má slovo žena a dopňky vybírá žena a žena s mužem a nakonec žena ví co přesně chce. Ale v zadání přišla fotografie ze svatby, svatební oznámení, barva růžová, ivory, srdíčka, kytičky, vařečky a barva do modra :) Plus texty, co se mají na dekách objevit.
Deky vznikly 
ale nebylo moc času a počasí na focení, ale třeba se sami pochlubí;). 


... ještě víno, chlebíčky, Přátele a jde se na piknik ... 

Zadání: růžová, trochu tmavší, aby aj On to zvládl a ivory. Vybrala jsem takto a věděla jsem, že na svatbě měli fotorekvizity, tak proč nepřidat trocha mustache k doplnění mužského elementu ;) myslím si, že to sedí :) Vzpomínky na den D, fráze co nejsou pro ně jen ve vzduchu a nějaký ten vzkaz od přátel, co to vymysleli/a <3.

Trocha ručního vyšívání :)) Vypadá to tu hůř než snad ve skutečnosti je. Zadní strana je věnována Jemu. Jednou jsem slyšela, že je vášnivý kaktusář, tak takt vypadá ztvárnění kaktusu:) kdo by to nepoznal ;)
Miluju, když poznáte stránky lidí, na které by jste nikdy nepomysleli:) jsem uchvácena... váma oboma;) 

Zadání: do modra.Oni jsou, co mne napadá je - šílení, ale jen v superlativech, smích a smích a spousta smíchu, radosti, spousta objetí, nápadů, her a ? Lásky :)

Malba v detailu. Všechno co je namalováno a napsáno je ručně. Štěteček a barvy, zažehlit, překreslit a zase zažehlit. Prát na jemný program.  

Oni měli svatbu tečkovanou a co jiného požít na zadní stranu, než TO TO. A pak už jen zbývá dodat: tečka, tečka, tečka ;) užíjte si <3

Zadní strany dek jsou z ripstopu, odolnější pro piknik. A vnitřek dek je vyplněn 100 % Cotton Batting :) Mám ráda přírodní věci, místo umělých vláken. Pod takouvouto dekou se zahřejete ale nepotíte, pokud teda nemáte teplotu ;)  
Velikost roztažené deky je 150 x 150 cm. 

Ruční prošití. 

Děkuju, že jsem mohla pro Vás tvořit. Mějte se hezky a krásné chvilky s přáteli <3 a spoustu čertovin a čerto-vína :))  


3 komentáře: