pondělí 3. srpna 2015

Ubrus v hlavní roli


Byl v akci na dně koše. Pro velkou zahradní akci jako stvořený. Jenže do ní nevydržel. V hlavě se mi stále opakovala představa námořnické tote bag. Akorát se to hodilo, protože první nestihla ani vychladnou a jela na výlet na Seychely. Zalíbila se, tak další jela do Thajska a třetí zůstala doma. Každá jiná a každá originál, jako jejich majitelky. Suma sumárum, k dnešnímu dni: 3 krát tote bag + idea v hlavě (bez brouka) = jednen ubrus. Focení, před darováním, stihla pouze ta poslední.  


Lososová puntíková podšívka omámila druhou majitelku tak, že společným znakem všech tří je nakonec lososová podšívka.


Mějte se hezky a jděte k vodě i bez námořnické;)

Aktuální počasí: setrvalý stav = cloudy, showers, but the afternoon will be dry with some warm sunshine - no jsem zvědav. Mimochodem, warm sunshine = tak tak 18stupničičíčkov (jak říká Ďuro Mokrý).


P.S.: zítra se těšte na úlovek Art marketu a pozítří konečně polonový balkon s kozlem zahradníkem a šitím bez stroje. Hau, dopsala jsem;)

3 komentáře:

  1. Já bych prosím chtěla jednu lokální shower na zahradu a warm sunshine do pracovní "zašívárny" :) A jednu tote z černobílých puntíků a žluté, zn. látka nachystána a může být předána ;) I s lososem ve vaně :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) nemožné na počkání, zázraky do tří dnů :)) může být?

      Vymazat